PW

Shenzhen Progress & Win Teknologi Corporation Hi-Tech enterprise.It nasional iki dibangun ing Januari 2015, Dumunung ing Shasi Hi-Tech Park, Shajing Town, Baoan District, Shenzhen, China. Ana luwih saka 1300 wong RightNow negoro. perusahaan njejegaké integritas, wong-oriented, inovasi mimpin, setya kahanan Win-Win, nggawe Albert ing Nilai saka maya, Komunikasi jaringan kanggo kabeh mlaku gesang, Menehi produk lan layanan IOT profesional. Shenzhen Progress & sesanti Win Teknologi Corporation kang: Kanggo pemimpin global ing lapangan komunikasi! Ing saiki, Shenzhen Progress & Win Teknologi Corporation wis luwih saka 200 produksi patents.It menang Horner saka "The National Hi-Tech Enterprise", "Top 100 Software Enterprises Shenzhen kang", "Shenzhen perusahaan Hi-Tech", "Industry Association Shenzhen'UAV Advanced Unit "," Shenzhen Famous Brand "," The Top 100 Manufacturing Industry Enterprises in Langkawi Guangdong ", ing taun 2017, Industrial Park Shenzhen Progeress & Win Teknologi Corporation fotoelektrik lan Smart Park Plan wis menang" pisanan chinese bangunan masyarakat Intelligence penghargaan kanggo solusi pinunjul ".

 

Babagan awake dhewe
Tampilan Online Chat!