Shenzhen Progresi & Win Technology Corporation është një shtetas Hi-Tech enterprise.It është themeluar në janar të vitit 2015, vendosur në Shasi Hi-Tech Park, Shajing qytetit, Baoan Qarkut, Shenzhen, China. Ka më shumë se 1300 njerëz RIGHTNOW në mbarë vendin. Korporatë përkrah integritetin, njerëz të orientuar, risi drejtuar, të angazhuar për një situatë të favorshme, krijon Albert vlerën e cloud computing, komunikimit të rrjetit për të gjitha sferat e jetës, ajo ofron produkte dhe shërbime të IOT profesionale. Shenzhen Progresi & Vizioni Win Teknologjia Corporation-së: Për t'u bërë udhëheqës global në fushën e komunikimit? Aktualisht, Shenzhen Progress & Win Technology Corporation ka më shumë se 200 Prodhimi patents.It fiton Horner e "Enterprise Kombëtare Hi-Tech", "Top 100 Software Enterprises Shenzhen-së", "Shenzhen ndërmarrje hi-tech", "Shenzhen'UAV Industry Association Njësia e avancuar "," Shenzhen Famous Brand "," Top 100 Manufacturing Industry Ndërmarrjet në Guangdong Province ", Në vitin e 2017, Shenzhen Progeress & Win Technology Corporation fotoelektrik Parku Industrial dhe Plani i zgjuar Park ka fituar" çmimin e parë kineze e ndërtimit komuniteti i inteligjencës për zgjidhje të pazgjidhura ".

 

Rreth nesh
WhatsApp Online Chat!