PW

Shenzhen kamajuan & Win Téhnologi Corporation nyaéta Baraya Tech enterprise.It nasional diadegkeun dina bulan Januari 2015, Tempatna di Shasi Baraya Tech taman, Shajing Bandar, Baoan District, Shenzhen, Cina. Aya leuwih ti 1300 urang rightnow nasional. Corporation nu uphold integritas, jalma-berorientasi, inovasi disetir, komitmen ka situasi win-win, nyiptakeun Albert nilai komputasi awan, komunikasi jaringan pikeun sakabéh walks hirup, Eta nyadiakeun produk jeung jasa tina IOT profésional. Shenzhen kamajuan & visi Win Téhnologi Corporation urang: Pikeun jadi pamimpin global dina widang komunikasi! Dina hadir, Shenzhen kamajuan & Win Téhnologi Corporation boga leuwih ti 200 produksi patents.It ngéléhkeun éta Horner tina "The National Baraya Tech perusahaan", "Top 100 Software usaha Shenzhen urang", "Shenzhen perusahaan Baraya Tech", "Asosiasi Industri Shenzhen'UAV canggih Unit "," Shenzhen Inohong Brand "," The Top 100 Manufaktur Industri usaha di Propinsi Guangdong ", dina taun 2017, Industri Park Shenzhen Progeress & Win Téhnologi Corporation Photoelectric jeung Smart Park Plan geus meunang" Ke heula Cina wangunan komunitas kecerdasan pangajén pikeun solusi beredar ".

 

Tentang Kami
WhatsApp Online Chat!